2-daags Teambuildingsarrangement - ATB Clinic en Overnachten op de Veluwe

Dit Actief Teambuildingsweekend is inclusief:

  • 1 Overnachting in een Finse Chalet
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een Veluwse broodtaarten lunch
  • 1x Een borrel met bittergarnituur
  • 1x Een heerlijk buffet "Veluwezoom"

  Prijs: € 134,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
  Exclusief de toeristenbelasting

  Dit arrangement is te reserveren op basis van minimaal 6 personen. Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • Huur ATB € 27,50 p.p. (bij huren start u ergens anders. veluweactief nl)
  • Let op u dient bij natuurmonumenten nl een vignet te kopen (huur atb is inclusief vignet)
  • Clinic en route rijden: Tot 12 deelnemers € 250,- voor 2 ATB instructeurs daarna per 6 deelnemers extra € 150,- voor een extra instructeur

De prijs van dit Actief Teambuildingsweekend is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Actief Teambuildingsweekend - ATB Clinic

Bent u op zoek naar een actief teambuildingsweekend? Dan is een ATB clinic een uitstekende keuze! Tijdens deze clinic kunt u heerlijk fietsen door de bossen en over de heuvels, terwijl u tegelijkertijd uw teamgenoten beter leert kennen en uw teamworkvaardigheden verbetert. Na de clinic kunt u gezellig bijpraten tijdens een heerlijk Veluwe buffet en overnachten in een Finse hotelchalet.

Veelzijdige evenmentenlocatie

Deze locatie heeft al sinds 1995 ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Gelegen aan de rand van de Veluwe, biedt onze groepsaccommodatie plaats aan groepen van 2 tot 300 personen. Wij hebben een gevarieerde keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal van circa 1500 m2, en vriendelijk personeel. Of u nu indoor of outdoor activiteiten wilt organiseren voor een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen, wij staan voor u klaar om uw favoriete programma samen te stellen!

Het Actieve Teambuidingsprogramma

Dag 1:

12.00 uur: Ontvangst met Veluwse brood “taarten” lunch
12.45 uur: Inchecken en omkleden
13.30 uur: ATB clinic en op pad op de Veluwezoomroute*
16.30 uur: Fietsen afspuiten (huurfiets niet nodig) en opfrissen
17.30 uur: Borrelen aan de bar met bitterballen
19.00 uur: Buffet "Gewoon lekker"21.00 uur: Vrij programma

Aansluitend overnachten in de houten lodges

Dag 2:
09.00 uur Ontbijt
11.00 uur Uitchecken

*Clinic en route rijden: Tot 12 deelnemers € 250,- voor 2 ATB instructeurs daarna per 6 deelnemers extra € 150,- voor een extra instructeur) *

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.