4 uur vergaderen in de Achterhoek met Kookworkshop op een unieke locatie aan het water

Bij het 4-uur vergaderen met kookworkshop in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Zaalhuur kookstudio
  • Onbeperkt koffie, thee en water tijdens de vergadering
  • Huur beamer en scherm, flipover
  • Sprankelend aperitief
  • Kookworkshop (3 gangen)

Prijzen
Woensdag - donderdag
Tot en met 12 personen: € 87,50 p.p
anaf 13 personen: € 77,50 p.p

Vrijdag - zaterdag - zondag
Tot en met 12 personen: € 92,50 p.
Vanaf 13 personen: € 82,50 p.p

Exclusief
Dranken anders dan genoemd in het arrangement
Dranken tijdens de kookworkshop en het diner (op basis van nacalculatie) of drankenpakket met (tap) bier, frisdranken en (huis) wijnen: vanaf € 17,50 p.p

Het arrangement is tot maximaal 20 personen te boeken.

Uitbreidingen

Het arrangement kunt u uitbreiden met een extra 4 uur vergaderen.

09:00 uur: Aanvang vergadering in de kookstudio
13:00 uur: Lunch in het restaurant met belegde broodjes, soep en kroket. 

De meerprijs  € 22,50 p.p.

De prijs van het 4-uur vergaderen met kookworkshop in de Achterhoek  is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Prikkelende Vergaderlocatie

Bent u op zoek naar de ideale locatie om te vergaderen en de dag af te sluiten met een activiteit? Bij onze unieke Lodge aan het water kunt u 4 uur vergaderen in de kookstudio en aansluitend een kookworkshop volgen. Alles op 1 inspirerende locatie, niet aan zee maar wel op het strand. Kom naar de Achterhoek en geniet van hoogwaardige gastronomie en Achterhoekse gastvrijheid.

Uw zintuigen worden geprikkeld in een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving.. De rust en charme van de Lodge in staat garant voor een succesvolle bijeenkomst.

In de vergaderruimte kunt u met groepen van 4 tot 24 personen vergaderen. De ruimte is voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Op aanvraag is audiovisuele apparatuur beschikbaar. 

Onze Lodge is een uitstekende locatie voor kleinschalige meetings, trainingen of (product) presentaties. Uit de lodge heeft u uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos.

Programmavoorbeeld

13:00 uur: Aankmst van deelnemers en startbijeenkomst in onze vergerruimte
17:00 uur: Einde vergadering, aperitief op het terras of in het restaurant
17:30 uur: Aanvang kookworkshop in onze Kookstudio
19:00 uur: Tijd om te genieten van het zelfgemaakte diner in ons sfeervolle restaurant
20:30 uur: Einde van het diner en arrangement 
Tijden en programma zijn ter indicatie en in overleg aan te passen

Ontdek uw kooktalent tijdens de kookworkshop

  Ontdek uw kooktalent bij onze Lodge én leef je uit. Onze kookstudio is de plek om een avond te koken met collega’s. In de hippe kookstudio kook je met de nieuwste technieken en uiteraard de mooiste producten!

  Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. En dit alles met de modernste apparatuur en goed gereedschap. We werken uitsluitend met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

Op het paviljoen van het strandbad bevindt zich restaurant StrandLodge. Hier kunt u heerlijk eten en drinken op het luxe terras op de eerste verdieping, maar ook vergaderen, teambuilden en een spetterend bedrijfs/personeelfeest geven. De bovenverdieping is sfeervol en gezellig ingericht naar Lodge stijl. Toegang tot het terras met fantastisch uitzicht over het gehele bad wordt verschaft door de openslaande deuren. In de lodge bevindt zich op de benedenverdieping de kookstudio. De mogelijkheden zijn talrijk en spreken tot de verbeelding!

Prikkelende vergaderomgeving

De zinnen worden geprikkeld in een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving. Een succesvolle bijeenkomst kan worden gehouden in de rust en charme van de lodge in combinatie met gastromie en Achterhoekse gastvrijheid.

In de vergaderruimte kunt u met groepen van 4 tot 24 personen vergaderen. De ruimte is voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Op aanvraag is audiovisuele apparatuur beschikbaar. Uiteraard bepaalt u zelf de opstelling.

De strandlodge is een uitstekende locatie voor kleinschalige meetings, trainingen of (product) presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Breid de meeting, training of presentatie uit met een lunch en/of diner. Ook kunt u naast het vergaderen een outdoor activiteit plannen.

Teambuilden - leer elkaar kennen tijdens de workshop

Samen met uw team een leuke activiteit ondernemen? Tijdens de kookworkshop kunt u uw collega's beter leren kennen en is samenwerken van belang. De strandlodge biedt verschillende kookworkshops aan van het bereiden van een 3-gangenmenu tot aan het koken met producten van regionale bodem.

Spetterend bedrijfs/personeelsfeest geven

Wilt u binnenkort een bedrijfs/personeelsfeest geven en bent u op zoek naar de perfecte locatie? De lodge biedt uitkomst voor een klein intiem samenzijn tot aan een grote party. Een spetterend feest van elk volume kan worden gegeven. Mocht u nu een aangeklede borrel, uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten willen geven, alles is mogelijk!