Alles weten over bier? Bierpresentatie met rondleiding door de brouwerij

Uitgebreide omschrijving

Het Café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van 's-Hertogenbosch Kom alles te weten over bier met onze Kolleke Biertour. Uitgebreide uitleg over het brouwproces onder het genot van 3 proefglaasjes speciaalbier met bijpassende hapjes gemaakt met bier uit eigen brouwerij. Als afsluiting krijg je nog een kleine attentie mee uit de winkel

Prijs: € 16.00 p.p.

Dit arrangement is naar verwachting vanaf juni 2023 weer te boeken, vraag naar de mogelijkheden!

8.2 | 5 reviews

Reviews van gasten

De Kooning Louis

9

Verschillende top bieren geproefd met uitleg van een ervaren gids.

Max Albertus

8

Prettige presentatie, waarbij gelukkig niet te veel over de technische zaken gesproken werd, maar veel kennis zaken door de eeuwen heen. Ook leuke wetenswaardigheden.

wouter nijhof

8

alles wat er georganiseerd was goed boottocht biermuseum diner

M. Arts-Wilbers

8

Wij waren met 13 IT-collega\'s en hebben het allen goed gevonden. Het eten was superlekker, over de bierbrouwerij is enthousiast en leuk verteld. De kroeg was zeer sfeervol, klein maar gezellig! Algemene indruk, zeer goed. Omgeving sfeervol, buurt Uilenburg. Personeel supervriendelijk. Eten en drinken, prijs /kwaliteit zeer goed.

I. van de Merwe

8

Goed georganiseerd, gezellig, goede uitleg, leuke locatie, een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Algemeen

Ontdek de welbekende Brabantse gezelligheid in dit bruine café. Dit multifunctionele horecabedrijf is gelegen in de oudste wijk van het bourgondische 's-Hertogenbosch. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.

Bierbrouwerij

Sinds 1999 wordt hier eigen bier (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen, in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Op dit momentworden daar nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Op doordeweekse dagen en op zaterdagen kunt u ook een bierpresentatie aanschouwen of de brouwerij bezoeken. Bent u benieuwd naar de biersoorten dan bent u natuurlijk altijd welkom om te komen proeven!

Geschiedenis

Op 3 oktober 1975 werden de deuren van het café geopend. Voor alsnog sleutelclub 'le Duc' in de vervallen wijk de Uilenburg.

Na jarenlang vakmanschap, uitbreiding, verbroedering, opbouw van de wijk en een hoop traditie en passie is dit nu een erkend bedrijf in inmiddels het mooiste stukje centrum van 's-Hertogenbosch.

Groepsuitjes

Een bezoek aan de brouwerij en een heerlijke lunch/diner in het centrum van 's-Hertogenbosch is de gouden combinatie voor een geslaagde familiedag, vrijgezellenuitje of een ander groepsuitje.Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.