Avondrondvaart in Giethoorn vanaf 2 personen ook leuk als bedrijfsuitje!

Bedrijfsrondvaart in Giethoorn

Na een drukke dag op kantoor of als perfecte afsluiting van uw vergaderarrangement, is er niets beter dan te ontspannen en tot rust te komen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een sfeervolle rondvaart door de serene natuur van het waterdorp Giethoorn? 

Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en laat u meenemen op een ontspannende reis door de betoverende waterwegen van Giethoorn. Terwijl u zich laat wiegen door de zachte deining van het water, kunt u genieten van het prachtige landschap dat aan u voorbijtrekt.

De rustgevende natuur van Giethoorn zal u betoveren. Groene rietkragen, kleurrijke bloemenpracht en pittoreske bruggetjes creëren een idyllisch decor dat uw zorgen doet vervagen. Adem de frisse lucht in en laat de stress van de dag achter u, terwijl u zich overgeeft aan de kalmerende atmosfeer van dit unieke dorp.

Het programma:

Start- en eindtijd worden in overleg bepaald.

  • Ontvangst  in ons gezellige restaurant met een dagplate
  • Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn en natuurgebied De Wieden.

Minimale afvaart is 10 personen. Indien er niet genoeg aanmeldingen zijn, wordt er minimaal een rondvaart van een uur gevaren

Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen en inclusief:

  • Dagplate
  • Avondrondvaart van 2 uur

Prijs: € 29,50 p.p. op basis vanaf minimaal 10 personen€ 27,50 p.p. op basis vanaf minimaal 25 personen of meer

De prijs van deze avond rondvaarttocht in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.