Bedrijfsuitje op de Veluwe, wie van je collega's is de alleskunner?

Dit gezellige bedrijfsuitje op de Veluwe is inclusief:

  • De alleskunner met begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Koffie, thee en petit four

  Prijs: € 315,00 (tot maximaal 10 personen)

  Bent u met meer personen? Dan betaald u voor ieder persoon boven de 10 personen € 31,50 extra!

  Bent u met minder personen? Dan zult u voor minimaal 10 personen betalen.

  Deze dag is geheel naar wens samen te stellen! Vraag naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit gezellige bedrijfsuitje op de Veluwe in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Bedrijfsuitje op de Veluwe, wie van je collega's is de alleskunner?

Wie is de alleskunner? Net als op TV gaan de deelnemers leuke en grappige spelletjes doen. Denk hierbij aan spijkerpoepen, post-it op je gezicht plakken, fluitje ontdooien en nog veel meer! Werkelijkwaar hilarisch! Je kan niet afvallen tijdens dit spel maar bouwt punten op tijdens het spelen van de verschillende spellen! De beste spelers blijven over voor het eindspel. Wie wordt de winnaar en mag zich de ALLERSKUNNER noemen?!

Ontdek de plaats Dieren

Al sinds 1995 is deze locatie gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepslocatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Uitbreidingsmogelijkheden

  Wilt u dit leuke bedrijfsuitje verlengen met een overnachting of wilt u het dagprogramma verlengen? Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Overnachting in een Finse chalet.
  • Ontbijt
  • Vergaderarrangement 4- of 8-uurs.
  • Buffet / BBQ
  • Lunch
  • Drankenpakket

  Alles is mogelijk bij ons! Dus geef uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.