Culinaire groepsreis Valencia - Typisch Spaans Wijnlandgoed, Marcado Central, Bike Tour Valencia

Bij deze Culinaire groepsreis naar Valencia is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie 
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 2 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer in een **** hotel
  • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet 
  • Tour door een typisch Spaans Wijnlandgoed (Bodega)
  • 1x Een heerlijk Paella Diner
  • Tour door Marcado Central met een proeverij
  • 1x een 3-gangen Sharing Dinner
  • Bike Tour door Valencia onder begeleiding van een Nederlandstalige gids
  • City Challenge Valencia 
  • Transfers (van luchthaven naar hotel en luchthaven en vv)

  Prijs: vanaf € 439,00 p.p. op basis van minimaal 20 personen. 

  De prijs is exclusief:Vlucht Nederland – Valencia en vv ca. € 200,00 / € 250,00 p.p.
  Prijzen zijn excl. BTW of BTW vrij i.v.m. reisbureau regeling
  Drankjes zijn op basis van nacalculatie 

  De prijs van deze Culinaire groepsreis naar Valencia is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van feestdagen.

Culinaire groepsreis naar Valencia

  Tijdens deze Culinaire groepsreis naar Valencia geniet u van al het moois dat Valencia te bieden heeft. Maak een onvergetelijke tour door een typisch Spaans Wijnlandgoed en door Marcado Central met een heerlijke proeverij. Ontdek nog meer van Valencia tijdens de Bike tour onder begeleiding van een Nederlandse gids.

Programmavoorstel:

  Uiteraard kunnen wij het programma nog geheel aan uw wensen aanpassen.

  Dag 1:
  Na een vlucht van nog geen 2,5 uur zullen wij bij de luchthaven van Valencia klaarstaan om u te verwelkomen en vervolgens naar het centrum van Valencia te brengen, waar uw hotel gelegen is. Afhankelijk van uw vluchttijden is er alle tijd om in te checken, even bij te komen van de reis en eventueel gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

  Als de avond is aangebroken is het tijd om kennis te maken met de Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Valencia te bieden heeft. Op deze eerste avond zal u genieten van een 3-gangen Sharing Dinner. Na het diner is iedereen vrij om naar het hotel te gaan, een drankje te doen bij één van de vele gezellige terrasjes, Clubs of andere uitgaansgelegenheden!

  Dag 2:
  Deel 1:
  Na het goed verzorgd ontbijt zullen we van start gaan met 1 van de populairste activiteiten van Valencia. Samen met een Nederlandstalige gids fietst u door de mooiste straten en parken van Valencia naar vele bijzondere bezienswaardigheden. Kijk goed rond, geniet van alle uitzichten en luister naar de verhalen die de gids u te vertellen heeft. In korte tijd krijgt u een geweldige indruk van deze prachtige stad. Natuurlijk zal een bezoek aan het strand en Ciudad de Las Artes y las Ciencias niet in deze tour ontbreken.

  Deel 2:
  In de middag zal u het typisch Spaanse Wijnlandgoed Bodega bezoeken en daar genieten van een unieke tour. De provincie Valencia staat namelijk bekend om zijn kwaliteitswijnen. 

  ’s Avonds wordt er gezamenlijk gedineerd in 1 van de gezelligste restaurants van Valencia in de historische binnenstad. Samen met uw gezelschap zal u genieten van de  typische Spaanse Paella met vooraf een sharing starter van diverse voorgerechtjes en natuurlijk een heerlijk dessert ter afsluting. Uiteraard kunnen we het menu volledig samenstellen aan de hand van uw wensen. 

  Dag 3:
  Net als zaterdagochtend zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. 

  Middels de City Challenge Valencia zullen we alle high lights van de historische binnenstad van Valencia gaan verkennen, waaronder de El Carmen wijk, de Cathedral en de grootste foodmarkt “Mercado Central”. Met onze unieke app beleeft u een ongekend avontuur in de verrassende sfeervolle stad. Tijdens deze game gaat u met uw team op pad naar de bekende bezienswaardigheden. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden.

  Voor we de vlucht terugnemen naar Nederland wordt er nog een lichte lunch genuttigd. Dit is mede afhankelijk van de vluchttijden.
  Met een koffer vol met mooie herinneringen wordt de terugreis naar huis ingezet.

Evenementenbureau op reis:

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.