De leukste spellen voor echte teambuilding op locatie in Noord-Holland

Bij deze teambuilding op locatie is inbegrepen:

Keuze uit de volgende activiteiten:

  • Minute to Win It
  • Pubquiz
  • Pictionary quiz

Prijs: € 37,50 p.p. exclusief BTW op basis van minimaal 20 personen

Al deze activiteiten zijn onder begeleiding door minimaal één van onze eventmedewerkers en/of een professional die de activiteit uitvoert samen met de groep.
Iedere deelnemer, kan kiezen uit één, twee of drie activiteiten.  Het minimaal aantal deelnemers per groep is 20 personen.
Wij rekenen een vast bedrag per persoon:       

1 activiteit € 37,50
2 activiteiten € 63,50
3 activiteiten € 90,00

Alle bedragen zijn exclusief BTW en eventuele zaalhuur.

De prijs deze teambuilding op locatie in Noord-Holland is geldig tot 31 december 2023.

Teambuilding op locatie

Op zoek naar leuke activiteiten die geschikt zijn voor elke groep? Van jong tot oud, van een sportieve activiteit tot een creatieve activiteit, met deze teambuildingsactiviteiten kan iedereen meedoen. Wat denkt u van de Pictionary Quiz, een Pubquiz of Minute to Win it. Ga de strijd aan en leer uw collega's kennen tijdens deze laagdrempelige activiteiten in Noord-Holland. 

Ht creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland!

  Als ervaren specialist in de evenementenbranche helpen wij u graag bij het organiseren van een leuk bedrijfs- of teamuitje, een uniek bedrijfsevenement of een vergadering op een bijzondere locatie. Dit doen wij zowel offline alsmede online. 
  Creativiteit, betrouwbaarheid en authenticiteit staan hierbij bij ons centraal. 

  We weten als geen ander met welke vragen u worstelt en helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. 

  Onze aanpak is erop gericht om u en uw collega’s een geweldige dag te bezorgen. Dit doen wij onder andere door mee te denken op strategisch niveau. Wij werken met betrouwbare en loyale partners om het totaalplaatje te kunnen invullen.
  In Noord-Holland kennen we de weg en kunnen we altijd iets aanbieden dat past in het beschikbare budget en voldoet aan al uw wensen en eisen. Met als doel: iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!

Unieke teambuilding activiteiten

Minute To Win It
Een hilarische activiteit tegen de klok, waarbij meerdere teams uitdagende games spelen. Én natuurlijk tegen elkaar! Deze activiteit zal gegarandeerd zorgen voor grappige en verrassende uitkomsten. Denk aan spellen als ‘Bottle Flip, ‘Shake that Booty’ en ‘CD Slinky Game’. Zoals de namen al klinken, één en al humor en plezier! Als de spelleider de timer start, gaat de game beginnen! Er is geen Minute to Win It zonder een finale natuurlijk! Wie gaat er met de medaille naar huis en is Kampioen Minute To Win It?

Pubquiz
Een pubquiz! Wie kent het niet? Samen met je collega's ga je gezellig quizzen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit kan volledig in een bepaald thema, zoals Ibiza, Pasen of Kerst! Heb je liever diverse en algemene vragen, dit kan natuurlijk ook! Een ervaren quizmaster zorgt ervoor dat jij en je collega's een leuke middag of avond in stijl beleven. Ga de strijd aan met je collega's. Een gezellig teamuitje! Deze pubquiz duurt 1 uur. Probeer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en wie weet word jij de winnaar van deze unieke pubquiz.

Pictionary quiz
Bereid je voor op een middag of avond vol plezier en competitie met de Pictionairy Quiz! Onder het genot van een drankje en een hapje. Per team ga je raden. Raad je het niet binnen de 30 seconden, mag het andere team gaan raden. De quiz wordt gehost door een quizmaster. Dit is daarna voor minder punten. Bonusronde, daar mag iedereen raden voor bonuspunten. De quizmaster tekent dan. Geheel in een bepaald thema ga je in teamverband de strijd aan met je collega's. Teken en raad samen met je collega's de mooiste en gekste tekeningen rondom het thema. Word jij de winnaar van de Pictionary quiz?

Onze partner

Bedrijfsuitjes op locatie

Wij zijn het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland. Wij helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte teamuitje voor jouw bedrijf. Van een teamuitje met Bumperball op het strand in Egmond aan Zee tot een uitgebreid en uniek personeelsfeest, alles is mogelijk. Creativiteit en inspiratie zijn hierbij onmisbaar.

Bedrijfsuitje op locatie

Jouw teamuitje of bedrijfsevenement kan op elke locatie, vanaf 20 personen, georganiseerd worden. Van een speurtocht door de Zaanstreek, een bedrijfsfeest op locatie, een vergaderlocatie in West-Friesland tot een sportactiviteit op het strand in Egmond aan Zee, wij passen het programma aan op jouw wensen. Naast dat wij jullie teamuitje of evenement op jullie locatie kunnen verzorgen beschikken wij ook over de mogelijkheid om een volledig programma op maat aan te bieden.

Workshops op locatie

Naast teamuitjes, organiseren wij ook leuke en creatieve workshops. Denk hierbij aan een workshop fotografie met een smartphone, een workshop haka of een workshop cocktails shaken.
Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen zit er voor ieder team een perfect uitje bij. Alle workshops zijn uiteraard creatief en leerzaam. Weet je toch niet helemaal welke workshop het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


De workshops worden aangeboden op verschillende locaties en kunnen hierdoor goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teamuitje of een bedrijfsfeest. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en een tijdstip bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé?

Unieke teamuitjes

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamuitje gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om een teamuitje te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.


Door het ruime aanbod aan teamuitjes zal er voor elk team een uniek en passend teamuitje te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!