Geweldig bedrijfsuitje op eigen locatie - Laser Kleiduifschieten

Bij het Laser Kleiduifschieten op locatie is inbegrepen:

  • 1,5 uur gebruik van de Laser-kleiduiven
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Prijs: € 29,00 p.p. bij een minimale deelname van 11 personen
De prijs is exclusief eventuele reiskosten

Optioneel erbij te boeken:

  • Barbecue € 24,00 p.p.
  • Buffet €24,00 p.p.
  • All-in drankarrangement 4 uur €24,00 p.p.
  • Koffie met gebak €7.00 p.p.
  • Cake €2,00 p.p.
  • 2 kopjes koffie met cake €7,25 p.p.
  • Hapjesschaal €5,00 p.p.
  • Chips/Knabbels €2,25 p.p.
  • Lunch of koffietafel vanaf €20,00 p.p.

Bijzonderheden:Wij beschikken over een outdoor set en een indoor set voor het Laser Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan.

De prijs voor dit stoere bedrijfsuitje met Laser Kleiduifschieten is geldig tot en met 31 december 2023.

Stoer bedrijfsuitje

Een stoer bedrijfsuitje op eigen locatie, wie wilt dat nou niet! Gezellig met uw collega's Laser Kleiduifschieten. Wij zorgen voor enthousiaste begeleiding en houden de individuele score bij. U schiet met infraroodlicht op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Het leukste en stoerste bedrijfsuitje!

Over ons

  De aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend bedrijfsuitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen genieten van een leuk bedrijfsuitje met leuke activiteiten om nooit te vergeten.

Laser Kleiduifschieten

Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig. Het Laser Kleiduifschieten is veilig op elke locatie. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke bedrijfstuitjes voor elk budget

Wij bieden leuke bedrijfsuitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw activiteit

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.


Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.