Halve dag vergaderen en dineren met uitzicht op het water - Laat u verrassen in de Achterhoek

Bij deze halve dag vergaderen met diner is inbegrepen:

  • Zaalhuur Kookstudio
  • Onbeperkt koffie,thee en water tijdens de vergadering
  • Huur beamer en scherm, flipover
  • Sprankelend aperitief
  • 3 gangen Suprise diner in restaurant

Prijzen
Woensdag - donderdag - vrijdag
Tot en met 12 personen: € 75,00 p.p
Vanaf 13 personen: € 70,00 p.p

Zaterdag - zondag
Tot en met 12 personen: € 80,00 p.p.
Vanaf 13 personen: € 75,00 p.p

Exclusief
Dranken anders dan genoemd in arrangement
Dranken tijdens het diner
Het arrangement is tot maximaal 30 personen te boeken

Arrangement uitbreiden?

Het arrangement kunt u uitbreiden met een extra 4 uur vergaderen. 

09:00 uur: Aanvang vergadering in de kookstudio
13:00 uur: Lunch in het restaurant met belegde broodjes, soep en kroket. 

De meerprijs van de lunch is € 22,50 per persoon.

Extra gang tijdens het diner : € 9,50 p.p. per gang
Bijpassend wijnarrangement: € 8,50 per glas, per gang

De prijs van deze halve dag vergaderen met diner is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Vergaderen in een prikkelende omgeving

Niet bij zee maar aan het strand! Een prachtige Lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos, vindt u het paradijs in de Achterhoek. De vergaderruimte is standaard voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar. Er zijn tal van opstellingen mogelijk. Geschikt voor groepen van 4 tot 24 personen. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is waar wij goed in zijn!

De zinnen worden geprikkeld in een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving. De rust en charme van onze vergaderlodge in combinatie met hoogwaardige gastronomie en Achterhoekse gastvrijheid staat garant voor een succesvolle bijeenkomst.
DLodge leent zich uitstekend voor kleinschalige meetings, trainingen of (product)presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Bijvoorbeeld met een lunch en/of diner. Maar ook om outdoor activiteiten te plannen. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is waar wij goed in zijn!

Graag denken we mee om u het beste Zaken Zonder Zorgen-arrangement aan te bieden.

Programmavoorbeeld

13:00 uur: Ontvanst en startbijeenkomst in onze vergaderruimte
17:00 uur: Einde vergadering, aanvang aperitief in het restaurant
18:00 uur: Aanvang diner20:00 uur: Einde van het diner en arrangement

Tijden zijn indicatief en in overleg aan te passen aan uw wensen

Culinaire beleving

  Bij een verrassingsmenu zorgt de keukenbrigade voor een mooie culinaire beleving waarbij zij vanzelfsprekend rekening houden met eventuele allergieën.
  Het restaurant oogt robuust, warm en gezellig. Heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. De comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils nodigen uit voor een ontspannen aperitief. Een bijzonder begin van een avond smaakvol genieten.

  Totaalbeleving
  Mike Vrijdag: “Ik vind het leuk om gasten te verrassen met onverwachte combinaties. Combinaties in smaak, structuur, producten, noem maar op. Kalfsvlees met schelpdieren bijvoorbeeld, zoet met zout of zoet met pittig. Gerechten gaan pas richting gast als we er als keukenteam helemaal achter staan, gasten spenderen hun spaarzame vrije tijd bij ons, dan moet iets gewoon goed zijn!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

Op het paviljoen van het strandbad bevindt zich restaurant StrandLodge. Hier kunt u heerlijk eten en drinken op het luxe terras op de eerste verdieping, maar ook vergaderen, teambuilden en een spetterend bedrijfs/personeelfeest geven. De bovenverdieping is sfeervol en gezellig ingericht naar Lodge stijl. Toegang tot het terras met fantastisch uitzicht over het gehele bad wordt verschaft door de openslaande deuren. In de lodge bevindt zich op de benedenverdieping de kookstudio. De mogelijkheden zijn talrijk en spreken tot de verbeelding!

Prikkelende vergaderomgeving

De zinnen worden geprikkeld in een niet alledaagse en inspirerende vergaderomgeving. Een succesvolle bijeenkomst kan worden gehouden in de rust en charme van de lodge in combinatie met gastromie en Achterhoekse gastvrijheid.

In de vergaderruimte kunt u met groepen van 4 tot 24 personen vergaderen. De ruimte is voorzien van een grote werk-vergadertafel, geluidsapparatuur en draadloos internet. Op aanvraag is audiovisuele apparatuur beschikbaar. Uiteraard bepaalt u zelf de opstelling.

De strandlodge is een uitstekende locatie voor kleinschalige meetings, trainingen of (product) presentaties. Binnen en buiten of een combinatie daarvan. Breid de meeting, training of presentatie uit met een lunch en/of diner. Ook kunt u naast het vergaderen een outdoor activiteit plannen.

Teambuilden - leer elkaar kennen tijdens de workshop

Samen met uw team een leuke activiteit ondernemen? Tijdens de kookworkshop kunt u uw collega's beter leren kennen en is samenwerken van belang. De strandlodge biedt verschillende kookworkshops aan van het bereiden van een 3-gangenmenu tot aan het koken met producten van regionale bodem.

Spetterend bedrijfs/personeelsfeest geven

Wilt u binnenkort een bedrijfs/personeelsfeest geven en bent u op zoek naar de perfecte locatie? De lodge biedt uitkomst voor een klein intiem samenzijn tot aan een grote party. Een spetterend feest van elk volume kan worden gegeven. Mocht u nu een aangeklede borrel, uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten willen geven, alles is mogelijk!