Incentive Awesome Alicante - Teambuilding onder de Spaanse zon

Deze Incentive Awesome Alicante is inclusief:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Transfers - van en naar luchthaven
  • 2 x Overnachtingen in een 3-sterren Hotel, op basis van een 2-persoonskamer
  • 2 x Ontbijtbuffet
  • 1 x Diner - Tapas Tour
  • 1 x Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Picknick op het strand
  • City Challenge Alicante
  • Tapas Tour dag 1
  • Paella Experience
  • Tardeo uitgaans experience - VIP tafel in een bekende club!
  • Yoga workshop, strandwandeling of potje beachvolleybal op strand

  Prijs vanaf €299,- p.p. exclusief btw

  Exclusief vlucht, Nederland-Alicante vv ca €100,- tot 200,- per persoon
  Exclusief toeristenbelasting a €3,- p.p. per nacht
  Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

  1-Persoonskamer - €59,- Toeslag
  Annuleringsverzekering Europeesche
  Reisverzekering Europeesche
  Paddle Sup of Kayak activiteit voor zondagochtend – Meerprijs €29,- pp
  Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag, zoals wijnproeverij, quadtour, Segway Workshop, Cocktailworkshop, Canyoing, Bergwandeling, beachgames, zeezeilen, etc
  De prijs van deze Incentive Awesome Alicante is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daagse Incentive naar Alicante

  Zoekt u een originele bestemming voor uw bedrijfsweekend met een zomers klimaat? Een gevarieerd aanbod van diverse teambuildingactiviteiten, zon, zee, strand, bijzondere accommodaties en een bruisend uitgaansleven? Alicante is een ideale bestemming voor een meerdaags bedrijfsuitje, die steeds populairder wordt.

Programmavoorstel

  Dag 1
  Aan het begin van de middag zullen wij bij de luchthaven van Alicante klaarstaan om u te verwelkomen en vervolgens naar het centrum van Alicante te brengen, waar uw hotel gelegen is. Vervolgens is er tijd om in te checken in het hotel, te lunchen en eventueel een duik te nemen in de vlakbij gelegen zee.

  Als de avond is aangebroken is het tijd om kennis te gaan maken met het Spaanse keuken en de typische tapas gerechten die Alicante te bieden heeft. Op deze eerste avond zal er een Spaanse Tapas Tour gehouden worden waarbij er in een drietal restaurants verschillende tapas gerechten geproefd kunnen worden onder het genot van een goed glas wijn of een biertje.

  Dag 2 - Deel 1
  Na het goed verzorgde ontbijt zullen we verzamelen in hartje centrum van Alicante, op loopafstand van uw hotel.

  In de loop van de ochtend starten we met de eerste activiteit waarbij de kennismaking met de stad Alicante centraal zal staan. Middels de City Challenge Alicante zullen we in groepjes aan de hand van een Ipad alle high lights van Alicante gaan verkennen, waaronder de bekende boulevard, La Explanada, en het strand van Alicante, het kasteel Santa Barbara, de haven en de populaire wijk El Barrio. Op verschillende locaties in de stad moeten er diverse opdrachten worden uitgevoerd. Alleen door goed samenwerken kunnen de opdrachten worden volbracht.

Dag 2 vervolg

  Na deze kennismaking met de prachtige stad Alicante komt de groep weer bij elkaar. Het is namelijk tijd om te lunchen en dat gaan we vandaag op typisch Spaanse wijze doen! Dit houdt in dat we in een van de meest bekende paella en vis restaurants van Alicante een uitgebreid 3-gangen menu geserveerd zullen krijgen met als hoofdgerecht uiteraard een heerlijke vers bereide paella. Paella is een gerecht dat door de Spanjaarden enkel gegeten wordt tijdens la comida, late lunch, wat ongeveer plaatsvindt tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

  Na afloop van deze uitgebreide maaltijd zal er ook voor jullie, net zoals voor vele Spanjaarden, tijd zijn voor een siesta zodat we weer volledig opgeladen zijn voor het volgende programma!
  VervolgprogrammaNaast de overheerlijke paella, de mooie stranden en het prachtige kasteel heeft Alicante nog een belangrijke trekpleister voor velen, namelijk de zogehete Tardeo. Elke zaterdagmiddag rond het middaguur verzamelen niet alleen Alicantinos maar ook mensen uit omliggende streken zich in het centrum van Alicante. Voor sommige mensen betekent Tardeo lekker op het terras zitten met een biertje en tapas en voor anderen betekent Tardeo helemaal uit je dak gaan in de leukste clubs van Alicante!

  Wat Tardeo dus eigenlijk inhoudt is dat het uitgaansleven in Alicante op zaterdag al rond het middaguur start! Alle barretjes en zelfs de grotere clubs gaan in de middag al open zodat er niet gewacht hoeft te worden tot middernacht om een feestje te bouwen. Het is dan ook zeker een bijzondere beleving om op zaterdag in de middag en vroege avond al heerlijk te kunnen dansen op onder andere de Spaanse Reggeaton muziek in de populaire clubs en bars van Alicante.

  Tardeo is er voor jong en oud en voor iedereen is er dan ook wel iets gezelligs te vinden. Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat er in een van de clubs een mooie tafel met drankjes voor jullie klaarstaat zodat jullie de Tardeo van Alicante op een fantastische manier kunnen inluiden!

Dag 3

  Net als zaterdagochtend zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. De ochtend kan verder naar eigen invulling worden ingevuld. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een workshop Yoga onder begeleiding van een professional, een rustige strandwandeling of een potje beachvolleybal op het strand. Graag willen we gezamenlijk deze gezellige reis afsluiten met een picknick op het strand. Op deze manier kan iedereen, onder het genot van een broodje en een drankje, nog even genieten van de prachtige stranden en de zee voordat we weer met de bus naar de luchthaven worden gebracht.

  -Optioneel zou er voor de zondagochtend ook een wateractiviteit geboekt kunnen worden zoals bijvoorbeeld een Segway Tour, Kayak of Paddle sup activiteit.

Awesome Alicante

  De authentieke Spaanse stad aan de zee heeft een bruisende en levendige kant met dank aan het gezellige uitgaansleven, de velen barretjes, clubs en restaurants en vele activiteitenmogelijkheden.

  Een quadtour door het Spaanse gebergte, een gezellige wijnproeverij en overheerlijke tapas of een citytour met de Segway door de historische stad. Maar ook de rustige kant van Alicante is zeer aantrekkelijk omdat er volop genoten kan worden van de prachtige natuur, waaronder de berglandschappen en de mooie stranden. Daarbij maken de prachtige historische gebouwen, waaronder het bekende kasteel Santa Barbara, het ook voor de cultuurfanaten onder ons een zeer interessante bestemming.

  Alicante is een veelzijdige stad met een heerlijk klimaat en bovenal is het een Spaanse stad waar je nog echt het authentieke Spanje kunt beleven. Het is geen enorme internationale stad zoals Barcelona of Madrid maar een echte bruisende, authentieke Spaanse stad waar je nog volledig kunt worden ondergedompeld in de Spaanse cultuur en het echte Spaanse leven!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.