Moordspel en Diner in het Montferland - Spannend avondje uit in Gelderland

Bij dit Moordspel diner in het Montferland is inbegrepen:

  • Moordspel
  • Een 3-gangen diner

Prijs: € 49,75 p.p. bij een minimale deelname van 40 personen en alleen op zondagen.

De prijs van dit Moordspel diner in het Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

Moordspel in het Montferland

Lukt het u om als rechercheteam een moord op te lossen? Bent u een succesvol rechercheteam, daar komt u achter door het uitvoeren van opdrachten en de aanwijzingen op de juiste wijze te benutten. Het team dat als eerste de moord weet op te lossen, kan met de eer strijken. De spanning kunt u loslaten tijdens het heerlijk 3-gangen diner. 

Lost u de moord op?

U en uw vrienden worden verdeeld over de rechercheteams. Voor het oplossen van de moord dient u allerlei opdrachten uit te voeren. Naast opdrachten krijgt ieder team een plattegrond van de moordlocatie. Op de plattegrond kunt u zien waar alle wapens zijn gevonden. U kunt bij sommige opdrachten aanwijzingen verdienen. Bij andere opdrachten worden uw team getest op kunde om zo punten te verdienen en dichter bij de dader te komen. Het team dat uit alle aanwijzigingen de moord weet op te lossen, zal met de eer strijken!

Genieten van een heerlijk 3-gangen diner

Na het oplossen is het tijd voor een welverdiend diner. In het hartje van het centrum van Didam gaat u  samen in het sfeervolle restaurant dineren.

Het 3-gangen diner bestaat uit:

Voorgerecht

  • Bospaddenstoelensoep - crème fraîche 
  • Toscaanse tomatensoep - basilicumroom 

Hoofdgerechten

  • Saté van kipfilet - krokante ui - satésaus
  • Zalmfilet - yakitori - wokgroenten
  • Schnitzel - keuze uit Jager- of champignonroomsaus
  • Spareribs - gekruid - licht zoet gemarineerd - knoflooksaus
  • Kogelbiefstuk - met pepersaus of kruidenboter

Bij de hoofdgerechten worden garnituren op tafel geserveerd. De garnituren die geserveerd worden zijn: warme groente, frisse salade, gebakken aardappelen en friet.

Dessert

  • Grand dessert - proeverij van verschillende nagerechten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Airconditioning

Onze partner

The place to be

Bij dit gezellige eetcafé in Didam kunt u uitgebreid tafelen, maar ook met vrienden het weekend inluiden met een heerlijke borrel. Bij dit eetcafé bent u aan het juiste adres om een bruisend feest te geven, maar ook kunt u hier terecht voor een zakelijke bijeenkomst. Vanuit het eetcafé kijkt u uit op een groot terras. Gedurende het hele jaar kunt u genieten van een hapje of drankje op het sfeervolle en ruime terras.

Vier een bruisend feest

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? Uw feest kan geven worden in diverse sfeervolle zalen en zo ook voor kleine als grote gezelschappen. De feestavond of -middag kan uiteraard op uw wensen worden afgestemd.


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Hier bent u gegarandeerd van een geslaagd trouwfeest. Een trouwfeest is uiteraard niet compleet zonder een bijpassend buffet/diner en muziek. Tevens is het de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest. De ruime zaal biedt de juiste mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Genieten van een luxe buffet

Het restaurant biedt verschillende luxe buffetten aan voor al uw feesten, partijen of zakelijke bijeenkomsten. De buffetten kunnen ook op externe locaties geleverd worden. De buffetten die worden aangeboden zijn: koud & warm buffet, seizoensbuffet of thema buffet. De buffetten zijn elk op hun eigen manier uniek. Het koud & warm buffet kunt u afsluiten met een heerlijk dessert, het dessert is exclusief.

Hartje Didam

Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Didam. Neem plaats op het sfeervolle terras en kijk met een hapje of drankje uit op de beeldschone Mariakerk. Na heerlijk genoten te hebben van een hapje of drankje kunt u binnenlopen bij één van de talloze winkels van Didam. Of maak een heerlijke wandeling door het prachtige park dat zich bevindt aan de achterzijde van de Mariakerk.