Prison Escape Challenge: Het online bedrijfsuitje voor deze winter

Bij deze online Prison Escape Challege is inbegrepen:

  • Online begeleiding
  • Duur: ongeveer 2 uur

  Prijs € 12,50 per aanmeldingMinimum aantal aanmeldingen: 10

  De prijs van deze online Prison Escape Challenge is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Prison Escape Challenge : HET online bedrijfsfeest van deze winter

  De afgelopen maanden was ons land in de greep van een  virus en heeft ons land op vele vlakken verlamd. De criminele wereld heeft echter niet stil gezeten en wij verwachten dan ook een grote toename aan criminele activiteiten. De meest beruchte crimineel van Prison Break Paasloo is ontsnapt. Helpen jullie ons deze zaak op te lossen?

De ontsnappingscase:

  Om de druk op onze afdeling goed te kunnen verdelen, hebben we straks extra mankracht nodig. In verband met de veiligheid en betrouwbaarheid, moet dit op de juiste wijze gebeuren. Om een juiste keuze te maken, hebben we een voorselectie gemaakt uit ons bevolkingsregister voor mensen die in aanmerking zouden kunnen komen.

  Zodoende zijn we bij uw bedrijf terecht gekomen. Voorlopig zijn onze justitiële inrichtingen beperkt geopend i.v.m. de maatregelen en dus hebben onze cipiers tijd om deze voorselectie in goede banen te leiden.

  De voorselectie wordt online aangeboden en kan vanuit ieders eigen huis /werkplek volgen. Tijdens de voorselectie gaan jullie de ontsnappingszaak van Harry de Beuker, één van onze top criminelen oplossen. Tijdens deze ontsnappingszaak worden uw vaardigheden, spitsvondigheid en kennis van de criminele wereld getest.

Belangrijke informatie

De selectie kan op iedere dag en tijdstip gepland worden

Vereisten:
Opgeladen Ipad/laptop met goede internetverbinding
Telefoon met What’s app
Een overzicht met naam+mobiel nummer per aanmelding. Op basis hiervan wordt er een

  • besloten Prison Escape challenge app aangemaakt.
  • (deze app wordt 24 uur na de challenge verwijderd inclusief alle gegevens i.v.m. AVG)
8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Dit uitje met collega's gedaan. Een goede combinatie tussen een pub quiz en escape room. Uitdagende en uiteenlopende opdrachten waardoor iedereen goed mee kon doen. De begeleiding deed het erg leuk en we hebben een hele leuke avond gehad. Een aanrader voor iedereen die in deze tijd toch een bedrijfsuitje op een veilige manier wil organiseren.

Eleni Skafidas

8

Het was een leuke activiteit zo in deze periode. Ook de collega's waren enthousiast en de challenges tussendoor maakten het net een beetje interactiever!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.