Prive rondvaart met uw eigen groep door Giethoorn en omgeving

Bij deze Prive rondvaart met uw eigen groep is inbegrepen:

  • Een 1 of 2 uur durende rondvaart
  • Varen met uw eigen gezelschap
  • Deskundige schipper mee aan boord

Prijzen:
€ 250,00 voor een 1 uur durende rondvaart tot 20 personen. Iedere persoon boven de 20 betaalt € 10,00 p.p.
€ 390,00 voor een 2 uur durende rondvaart tot 20 personen. Iedere persoon boven de 20 betaalt € 16,50 p.p.

De prijs voor deze Prive rondvaart met uw eigen groep is geldig tot 31 december 2023. 

Prive vaart door Giethoorn en Omgeving

Ontdek Giethoorn op een unieke manier met onze rondvaarten! Als specialist bieden wij rondvaarten van 1 en 2 uur aan door het prachtige dorp en het omliggende natuurgebied, begeleid door deskundige gidsen. Onze elektrisch aangedreven boten zijn voorzien van een lift en verwarming, zodat u het hele jaar door kunt genieten van deze unieke ervaring. Maak uw jaarlijkse bedrijfsuitje compleet met een exclusieve rondvaart door Giethoorn en geniet van de rustige vaartocht door dit schilderachtige dorp.
Boek nu en beleef samen met uw collega's een onvergetelijke dag in Giethoorn!

De rondvaartboten

Een elektrische rondvaartboot (bouwjaar 2017!) voor max. 48 personen, (4 personen per tafeltje)
De rondvaartboot is extra voorzien van een koelkast, elektrische verwarming, uitermate geschikt als partyboot, waarmee het gehele jaar kan worden gevaren (ijs- en weder dienende)!

Een elektrische rondvaartboot (bouwjaar 2013) voor max. 48 personen (4 personen per tafeltje)Deze nieuwe rondvaartboot is uitgerust met een lift, waardoor hij rolstoeltoegankelijk is (max. 5 rolstoelen). Dankzij de verwarming kan de boot ook in de wintermaanden varen, mits er geen ijsvorming is!

Een rondvaartboot voor max. 52 personen (achter elkaar op bankjes).Ook deze boot heeft verwarming, zodat het in de wintermaanden heerlijk varen is in Giethoorn, mits er geen ijsvorming is!

Uitbreidingsmogelijkheden

  U kunt bij hier terecht voor een heerlijke lunch, diner, buffet of barbecue, maar ook voor een uitgebreide high tea of brunch. Daarnaast zijn er verschillende culinaire specials als high beer en private dining waarmee u een onvergetelijke dag of avond heeft. Het restaurant biedt een breed scala aan culinaire mogelijkheden voor verschillende doelgroepen met goede kwaliteit en gastvrije bediening. 

  High Tea:
  Diverse Engelse melanges
  Muffins en scones
  Zoete en hartige sandwiches
  Cake en Quiches
  Chocoladetaart
  Tartelettes
  Toast met cheddar
  Ambachtelijk brood
  Clotted cream
  Diverse marmelades
  Onbeperkt thee

  Barbecue: vanaf minimaal 15 personen
  Varkenssaté/Shaslick/Braadworst/Hamburger/Biefstuk/Gemarineerde kipfilet
  2 salades
  Satésaus/ Diverse koude sauzen
  Stokbrood met kruidenboter & Frites

  Buffet: vanaf minmaal 20 personen
  Zalmsalade, Huzarensalade, Fruitsalade
  Gerookte ham met meloen, Ardenner paté, Kippenrollade
  Garnalen, Gerookte forel, Visterrine, Gemarineerde zalm, Gerookte zalmforel
  Stokbrood en kruidenboter
  Rundvlees in ketjapsaus, Stukjes kip in romige kerriesaus, Varkensvlees in pangangsaus
  Rijst, Gebakken aardappelen, Friet, Warme groenten

  Koffietafel: vanaf minimaal 10 personen
  Diverse broodsoorten
  Diverse vleeswaren en kaas
  Jam/hagelslag
  Koffie/thee/melk
  Kroket (+€ 1,50 p.p.)
  Salade (+€ 1,75 p.p.)
  Groentesoep (+€ 3,00 p.p.)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.