Biesbosch combinatie arrangement - Varen en scooter of tuk tuk rijden

Bij dit teamuitje in de Biesbosch is inbegrepen:

  • Vaartocht met sloepen door Nationaal Park de Biesbosch
  • Begeleiding
  • Scooter- OF TukTuk tocht langs randen NP de Biesbosch

  Prijs: vanaf € 32,50 p.p.
  Prijs afhankelijk van de groepsgrootte.

  Minimaal vanaf 10 personen.

  U kunt de dag uitbreiden met:- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
  - Ontvangst met lunch: vanaf € 15,15 p.p. inclusief koffie en thee
  - Gevulde koelbox (ongeveer 24 non-alcoholische blikjes) aan boord: € 33,00 per koelbox
  - BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
  - A la carte diner: hoofdgerecht vanaf € 19,25 p.p. uit te breiden met voor- en nagerecht (exclusief drankjes)

  Voor kinderen hebben wij speciale menu's. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
  BBQ is te boeken vanaf 10 personen. Met groepen minder dan 10 personen kunt u heerlijk a la carte dineren. Wij raden u aan vooraf te reserveren.

  De prijs van dit teamuitje in de Biesbosch is geldig tot en met 31 december 2020.

Biesbosch Special

Wat een beleving...varen en tuk tukken of scooteren in een prachtige omgeving! U heeft het leukste eco-uitje van Nederland gevonden! Kom met collega's naar Nationaal Park de Biesbosch en waan u in een prachtige omgeving om een teamuitje als nooit te voren te beleven. Per elektrisch aangedreven sloep en scooter of TukTuk de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, afwisselend en zeer zeker spraakmakend!

Programma

U wordt ontvangen bij ons restaurant Raamsdonksveer. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak (optioneel) gaat u per sloep de kleine kreekjes van de Biesbosch verkennen. U moet zelf varen, aanleggen en navigeren.
Vervolgens maakt u een pitstop op een zonnig terras aan het water. Hierna is het tijd om op de scooter of in de tuktuk te stappen. Na een goede duidelijke uitleg over het besturen van een scooter en/of tuktuk, bezoeken we kleine dorpjes langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. U rijdt langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. U kunt er ook voor kiezen om een scooter- en of tuk tuk tocht te doen met ludiek spelelement. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma:
12.45 uur ontvangst bij ons restaurant in Raamsdonksveer
13:00 uur Vaartocht door de kleine kreekjes van NP de Biesbosch
15:00 uur Pitstop op een terras aan het water (exclusief)
15:30 uur Scooter- of tuk tuk tocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen (optioneel met ludiek spelelement)
17:30 uur Einde scooter- of tuk tuk tocht, start barbecue of diner (optioneel)
Tip: u kunt er voor kiezen om een gids van mee aan boord te nemen, die kan u alle informatie verschaffen over Nationaal Park de Biesbosch.

Uitbreidingsmogelijkheden

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig. Wat u wel nodig heeft is een geldig brommercertificaat of autorijbewijs.
De TukTuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Hij biedt plaats aan 7 personen inclusief de bestuurder. De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs.

8.5 | 4 reviews

Reviews van gasten

Elly van der Veer van Teylingen

8

Omdat wij mensen bij ons hadden die slecht ter been waren ,hadden we het fijn gevonden dat de tuk tuk voor het Fort Lunet werd gereden. Maar ondanks dat hebben we het prima gehad,opdrachten waren leuk, varen ook leuk, het weer werkte gelukkig mee. Het Tapasdiner Zomer was heerlijk. Met vriendelijke groet Elly van der Veer

Caroline Hendriks

8

We hebben een hele leuke familiedag gehad. De schoolbuschallenge was erg leuk om te doen. Alles was goed geregeld. Naar onze persoonlijke wensen is goed geluisterd.

Coby Brouwer

9

algemene indruk was uitstekend. via markt naar t haventje en later lopen naar de tuktuk. (tuk tuk was ietwat ver lopen met kleine kinderen). Personeel was zeer behulpzaam. De koffie met gebak was goed verzorgd en de lunch aan boord was uitmuntend. Al met al een heel geslaagd dagje uit met ook nog redelijk goed weer.

Annette Ruskus

9

Fijn tochtje, goed geregeld, leuke schipper met veel kennis en interessante verhalen. Ga ik zeker vaker doen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Onze partner richt zich op familieuitjes, groepsuitjes, schooluitjes en bedrijfsuitjes te water in Nationaal Park de Biesbosch in de omgeving van Holland oudste stad Geertruidenberg.

Omgeving

Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij onze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt van onze spetterende bedrijfsuitjes en familieuitjes.

W.E.G.

Onze partner wil groepen op een recreatieve, gezellige en/of sportieve wijze hun uitje laten invullen. Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit onze lijst met bouwstenen. We hebben voor iedere portemonnee iets te bieden. Aarzel dus niet en boek snel uw dagje weg!

Ligging

Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto, bus of boot ligt de gemeente Geertruidenberg anno nu. Met de auto rijdt u onmiddellijk de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Oss-knooppunt Zonzeel). Vanaf het NS station in Breda is er een goede busverbinding. Uiteraard is Geertruidenberg aan de boorden van de rivier De Amer, recht tegenover de Biesbosch ook via het water prima bereikbaar, zowel vanuit natuur- en recreatiegebied de Biesbosch en de Zeeuwse wateren als via de West-Brabantse vaarroutes. Voor fietsers is het handig te weten dat de gemeente Geertruidenberg is opgenomen in het netwerk van de Brabantse fietsknooppunten.