Vergaderen op de groenste vergaderlocatie met uitzicht op het water van Friesland

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Friesland is inbegrepen:

  • Huur zaal, hele dag
  • Koffie/thee, ijswater en sappen met Friese lekkernijen
  • Uitgebreide Lunch Ûlekrite, met veelal biologische streekproducten
  • Gebruik mobiele flatscreen, flipovers
  • Drankjes met gezonde snacks na afloop.  

Prijs: € 50,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.

Optioneel bij te reservering:- Overnachting in hotel of bungalows
- Bbq/buffet of 5-gangen diner
- Keuze uit 10 activiteiten zoals Escaperoom, Swingtrikes of Skûtsjesilen

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Friesland is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen met een prachtig uitzicht op de tuin en het meer

Vergaderen met een uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen, kun je hier in hartje Friesland, actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Een splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (bouw 2019) direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen. Hierdoor kan er vergaderd worden in zowel kleine als grote groepen (vanaf 5 tot 120 personen).

Vergaderruimtes

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals een meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting,  flip-charts  etc. Wij verzorgen graag de koffie met Friese oranjekoek of een huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten. Deze unieke locatie is zeer geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. 

In het hart van Nationaal Park De Alde Feanen

Deze vergaderlocatie is gelegen in het Friese watersport en schaatsdorp Earnewâld midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Dit natuurpark is een uniek gebied met veel natuur en cultuurhistorie. Door het vele afwisselende groen, is het landschap van de Alde Feanen een prachtig gebied om tot rust te komen. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Vergaderen en Zeilen

Beleef een bijzondere dag met collega's of relaties en ontmoet elkaar aan het water in Friesland. Hier vergadert u met een schitterend uitzicht over de Friese meren en naast vergaderen is het natuurlijk ook mogelijk om een combinatie te maken met zeilen op authentieke skutsjes.

Vergaderlocatie aan het water

Vergaderen met een uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen, kun je hier in hartje Friesland, actief maar in alle rust vergaderen en trainen. Een splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (bouw 2019) direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen. Hierdoor kan er vergaderd worden in zowel kleine als grote groepen (vanaf 5 tot 120 personen).

Vaargebied

Zeilen in het vaargebied, nationaal park de Alde Feanen betekend skutsjes zeilen op wijde, langgerekte meren en smalle, intieme vaarten.

Voor wie

Bij ons kunt u terecht voor Skutsjesilen als bedrijfsuitje, vergaderen en zeilen voor een teamdag in Friesland of Skutsje verhuur voor een bedrijfsuitje of relatiedag.